AKTUÁLNĚ: Na silnici z Oseka na Dlouhou Louku se stala nehoda. Přistával tady i vrtulník
Kvůli nehodě a přistávání vrtulníku byla silnice do hor na nezbytně nutnou dobu uzavřena. Foto: Lukáš Ondoušek
Litvínov

Osek – Policisté a hasiči dnes (21. září) po poledni vyjížděli k dopravní nehodě, která se stala na silnici z Oseka na Dlouhou Louku. Havarovala tady žena v osobním automobilu. Kvůli bouračce byla na chvíli uzavřena i silnice.

Nehoda se stala před jednou hodinou odpoledne. „Žena v osobním automobilu vyjela z dosud nezjištěných příčin mimo vozovku a narazila do stromu,“ popsala kolizi policejní mluvčí Ludmila Světláková. K nehodě byl povolán záchranářský vrtulník. Kvůli jeho přistání byla na nezbytně nutnou dobu zastavena na místě i doprava. Nakonec ale zranění ženy zřejmě něštěstí nebyla tak vážná a do nemocnice ji převezla sanitka.  

2109nehodavrtulnik

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru