V herně objevil na automatu kredit 25 tisíc, obsluha ho zapomněla smazat
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Bez práce přišel k dvaceti tisícům muž ve věku 26 let z Litvínova. Na Litvínovsku byl v místní herně, kde si u jednoho výherního automatu všiml, že na displeji nebyla smazána výhra ve výši 25 000 korun.

Chvíli hrál a kredit stočil na částku 20 000 korun, potom se nechal vyplatit od obsluhy. Policie, která se případem zabývala a nepoctivého hráče vypátrala, už ale peníze nezajistila.

"Ty podnikavec použil údajně na úhradu dluhů. Policisté v Litvínově mu sdělili podezření ze spáchání přečinů krádeže a podvodu. Případ je šetřen ve zkráceném přípravném řízení," dodala policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru