Vloudila se do bytu a nabízela sex, muži pak sebrala klíče. Okradla i cizince, který ji svezl autem
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Na povedenou ženu narazil jeden starší muž z obce na Litvínovsku. Potkal ji v obchodě, kde po něm chtěla, aby jí něco koupil. Po chvilce žena zaklepala u něj doma, že mu něco chce nabídnout. Muž již pozval do bytu, kde mu žena začala nabízet sex za peníze.

To muž odmítl a se ženou se rozloučil. I když byla v předsíni jen pár minut a muž ji nespustil z očí, stihla mu nepozorovaně odcizit klíče od bytu a auta. Policie 29leté ženě z Litvínova sdělila ve zkráceném přípravném řízení podezření ze spáchání přečinu krádeže. Ke krádeži došlo minulý týden.

Žena má mít na svědomí i další krádež. Minulý víkend okradla cizince, který ji u Litvínova zastavil a kousek ji svezl. Ještě před ní schoval pod deku peněženku. Žena to ale viděla a peněženky se nepozorovaně zmocnila, potom požádala o zastavení a rychle vystoupila. Muž zjistil, co se stalo, a obrátil se na policii. Ta měla k dispozici záznam z kamery z auta a nakonec se jí podařilo zjistit totožnost ženy.

"Ta už peníze neměla, stihla je utratit. Peněženku s doklady údajně někomu dala. Cizinec utrpěl hmotnou škodu ve výši 6 600 korun. Policie ženě předala záznam o sdělení podezření ze spáchání přečinu krádeže ve zkráceném přípravném řízení," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru