Hasiči vyjížděli ke koňské farmě v Horním Jiřetíně
Foto: tisnovalinka.cz
Litvínov

Horní Jiřetín – Čtyři vozy hasičů se sjely v neděli odpoledne po třetí hodině na farmu do hornojiřetínské Žižkovy ulice. Šlo o cvičení.

Námětem byla hořící čtyřkolka ve stáji, od které se vzňala i samotná stavba. Ve stáji přitom mělo být jedenáct koní. Cvičení sledovalo na místě v Jiřetíně několik místních obyvatel.

Před necelým měsícem, 26. září, řešili hasiči velký požár farmy při skutečném zásahu. Na Klínech vyhořela část hospodářského i obytného stavení, noční zásah komplikovala uzavřená hlavní silnice do horské obce z Litvínova. Vozy musely zdlouhavou objížďkou. Na obnovu tamní farmy se lidé začali skládat díky facebookovým výzvám. Řada jich i přijela pomoci. Událost se obešla bez zranění. Psali jsme zde.

2210hasicijiretin2

Foto: tisnovalinka.cz

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru