FOTO OD VÁS: Auto se u Braňan převrátilo při nehodě na bok
Místo nehody před Braňany. Foto: čtenář
Litvínov

Braňany - K dopravní nehodě osobního automobilu došlo v pondělí po sedmnácté hodině na silnici mezi Mariánskými Radčicemi a Braňany.

Vozidlo zůstalo po karambolu ležet na boku mimo vozovku v křovinách a ve stromech. Na místo byli kvůli úklidu vozovky přivoláni hasiči, ti mírnou levotočivou zatáčku asi dva kilometry před Braňany opustili po osmnácté hodině. Nehodu zůstali vyšetřovat policisté. Podle dopravního servisu Policie ČR zasahovala kvůli zranění i zdravotnická záchranka.

Během odstraňování následků havárie byl provoz veden jedním jízdním pruhem. Vozovka je v tuto chvíli již plně průjezdná.

Své tipy na aktuální události na Mostecku můžete posílat do zpráv na náš profil na Facebooku či na e-mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Kontaktovat nás můžete i přes WhatsApp na čísle 604 315 995.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru