V Meziboří vykradl pět aut, vzal i pytel s 10 kilogramy brambor a šel do vazby
Město Meziboří. Ilustrační foto
Litvínov

Most - Okresní soud v Mostě vzal do vazby na podnět policie 25letého muže z Meziboří. Mladý muž má mít na svědomí pět krádeží na území města Meziboří.

Muž se vloupal do čtyř osobních vozidel různých továrních značek a do uzamčeného karavanu. "Krást chodil většinou v noční době a do aut se dostával za použití násilí. Z Citroenu a Mercedesu si odnesl kufr s elektrickým kladivem, gola sadu a další kufry s nářadím vše za 72 000 korun. V karavanu našel montážní gola sadu, bednu s různým nářadím vše v hodnotě 18 000 korun, Ford připravil o navigaci," uvedla mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

V posledním případu vnikl na oplocený pozemek rodinného domu a tam vnikl do vozidla značky Škoda, kde našel oděvy, klíče, vzal i pytel s 10 kg brambor a další věci.

"Už v minulosti byl za krádež odsouzen k podmíněnému trestu, který porušil. Celkem obviněný muž z Meziboří napáchal škodu za více než 111 000 korun. Odcizené věci prý většinou prodával lidem na ulici. Hrozí mu tři roky vězení," dodala mluvčí.

Vyšetřovatel mostecké policie ho minulý týden obvinil z přečinu krádeže a porušování domovní svobody. 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru