AKTUÁLNĚ: Nehoda nad Litvínovem, zasahují všichni záchranáři
Havarovaný automobil. Foto: Oldřich Hájek
Litvínov

Litvínov - Bez zranění se neobešla pondělní nehoda jednoho osobního automobilu na silnici mezi Mezibořím a Litvínovem. Zasahují všechny složky integrovaného záchranného systému.

K havárii došlo před desátou hodinou dopolední, na místo hned zamířila zdravotnická záchranná služba. Automobil pravděpodobně narazil do svahu vedle silnice. Zasahují také litvínovští profesionální hasiči, kteří zajistili automobil proti požáru. Doprava je vedena kyvadlově, záchranné práce se odehrávají v pravém jízdním pruhu ve směru z Meziboří dolů do Litvínova. Karambol se stal ve spodní části silnice před vjezdem do Litvínova.

Dorazila také dopravní policie, která se bude zabývat příčinami havárie. Silnice byla v době nehody mokrá. Na časté dopravní nehody upozorňují nové výrazné dopravní značky i svislé výstražné značení problematické zatáčky nad vodárnou.

0611nehodamezibori2

Místo nehody nad Litvínovem. Foto: Oldřich Hájek

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru