Strážníci řešili údajně týrané psy. To se nepotvrdilo
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov, Horní Jiřetín - Na dva velmi vyhublé psy upozornil strážníky z Litvínova obyvatel Horního Jiřetína. Muž se prý domníval, že se jedná o týrání psů. To vyvracejí strážníci i žena, která se o psy dočasně stará.

Muž, který kontaktoval strážníky, je údajně krmil granulemi přes plot, aby neumřeli hlady. Strážníci, kteří o případu informovali v přehledu víkendových událostí, kontaktovali majitele psů. Jednalo se o fenu a psa. Podle ženy obeznámené s případem je vše trochu jinak. Majitel psů se odstěhoval, vozí jim jídlo a ona je krmí. Živení jsou dostatečně. Že nejsou týraní, nakonec potvrdili i litvínovští městští policisté.

Fena byla podle zjištění psovoda drobného vzrůstu, ale dobře živená. Pes byl vyhublý. Majitel vysvětlil, že pes je v péči veterináře a je nutné udržovat mu nižší hmotnost, aby se vzhledem ke svému zdravotnímu stavu mohl pohybovat. Strážníci vysvětlili situaci stěžovateli.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru