Starosta Petr Červenka: V Meziboří odvádí policie dobrou práci
Starosta Meziboří Petr Červenka se zástupci policie a velitelem litvínovských strážníků. Foto: Město Meziboří
Litvínov

Meziboří - S policisty a strážníky se setkal starosta Meziboří Petr Červenka. Mužům a ženám zákona poděkoval za jejich práci a vyzdvihl skutečnost, že Meziboří patří i díky dobré práci městské a státní policie k nejbezpečnějším městům v kraji.

Se zástupci Policie ČR a Městské policie Litvínov se Petr Červenka setkal na mezibořské radnici. „Velmi všem děkuji za to, že k řešení všech případů přistupujete aktivně a vzájemně spolupracujete. Meziboří patří především díky vaší dobré práci k městům s nejmenší kriminalitou v celém kraji. Jsem rád, že řešíte také přestupky proti pořádku a pomáháte nám s neukázněnými řidiči a majiteli psů. I když je nutné si uvědomit, že některé problémy, jako jsou auta zaparkovaná na zeleni či neuklizené psí exkrementy nelze stoprocentně vymýtit, je to v lidech a jejich přístupu,“ uvedl starosta města v úvodu setkání.

„Služba na stanici v Meziboří je specifická. Musím smeknout klobouk před místní znalostí mezibořských policistů. Právě to, jak policisté znají poměry v Meziboří a místní obyvatele, nejednou vedlo k vyřešení přestupku i trestného činu,“ pochválil mezibořské policisty Jindřich Kusý, vedoucí Obvodního oddělení Litvínov Policie ČR, pod které mezibořská policejní stanice patří.

Velitelka policejní stanice Mezboří Miluška Mojžíšová pak zdůraznila dobrou spolupráci mezi Policií ČR a Měststkou policií Litvínov, která do Meziboří zajíždí. „Velmi nám pomáhá městský kamerový systém, na který dohlíží Městská policie Litvínov. Na litvínovské strážníky se také můžeme spolehnout v případech, kdy potřebujeme pomoc při některém ze zásahů. Pomáhají také s řešením přestupků,“ pochválila spolupráci s Městskou policií Litvínov Miluška Mojžíšová.

Setkání se starostou se zúčastnili také velitel Městské policie Litvínov Zdeněk Urban a jeho zástupce Karel Šefl.

(putr)

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru