Žena si přisedla k postaršímu muži a dala se s ním do řeči. Po chvíli zmizela i s jeho taškou
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Policie v Mostě obvinila z přečinu krádeže 53letou ženu z Litvínovska, která měla na zastávce MHD v Litvínově okrást postaršího muže. Ten čekal na tramvaj a seděl na lavičce. Žena si k němu přisedla a dala se s ním do hovoru, pak ale najednou zmizela a s ní i mužova taška, kterou měl položenou vedle sebe.

"Muž přišel o mobilní telefon, peněženku s hotovostí a další osobní věci. Policisté, kteří se případem zabývali, totožnost ženy záhy odhalili. Ta uvedla, že věci i s taškou hodila do křoví. Policisté však zjistili, že odcizený mobil nabídla sousedce k prodeji za pár korun. Odcizený telefon byl zajištěn a vrácen zpět poškozenému," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru