Teplicko - Babu se ztratila ve středu 21. února v 6 hodin ráno v Zámecké zahradě v Teplicích. Vyvlékla se z obojku, takže na sobě žádný nemá. Pokud ji někdo zahlédne, volejte ihned 607 706 023 nebo 723 186 359. Oblast se rozšiřuje a může být teoreticky kdekoliv - Teplice, Bilina, Osek, Duchcov atd...

Babu je tříletá fenka Šarpeje, světlého krémového zbarvení, je čipovaná, není kastrovaná, váží cca 18kg, je bojácná a není zvyklá na město ani na lidi.

Babu má radši ženy a na klidné slovo reaguje dobře. Po vysmeknutí se z obojku, v ulici Americká pravděpodobně naběhla na rychlostní silnici, kde utíkala dál rovně podél středových svodidel, směr Bilina.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru