Strážníci zadrželi pachatele série krádeží, obral lidi v penzionu a hotelu
MP Litvínov. Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Hned dvakrát během jediného dne řádil zloděj v Litvínově. Ten se neštítil okrást ani seniory v penzionu.

Do penzionu U Bílého sloupu se dostal oknem v prvním patře. Pak už muž obcházel byty seniorů pod záminkou, že si potřebuje půjčit cukr. V jednom z bytů ukradl seniorce peněženku, která se později už bez peněz našla na ulici. Obyvatelé penzionu muže popsali přivolaným strážníkům. Strážníci podle místní znalosti na základě popisu vytipovali možného pachatele.

Podruhé týž den se zloděj vypravil do hotelu Lázeňský vrch. Tady odlákal pozornost zaměstnankyně dotazem na smyšleného hosta a zatím ukradl za barem ležící dva prsteny. I v tomto případě popis přesně seděl na podezřelého. Strážníci začali muže hledat na místech, kde se obvykle zdržuje. Nakonec ho zastihli až druhý den v jedné z litvínovských heren.

Muž se dal při spatření hlídky na útěk. Strážníci ho ale dostihli a nasadili mu pouta. Zloděje, který se později ke krádežím přiznal, předali Policii ČR.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru