Marihuanu prý našel venku: Doma měl 66 rostlin konopí a tisíc gramů
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Až pětiletý trest odnětí svobody může očekávat v případě odsouzení 25letý muž z Litvínovska, kterého vyšetřovatel obvinil z přečinu přechovávání omamné a psychotropní látky a jedu. Ten měl v pronajatém bytě přechovávat 66 kusů usušených rostlin marihuany a dalších tisíc gramů marihuany.

"Policisté rostlinný materiál zajistili a odeslali na odbor kriminalistické techniky k provedení odborné expertizy. Tou byla zjištěna přítomnost účinné látky. Muž si usnesení o zahájení stíhání převzal ve věznici, kde si v současné době odpykává trest odnětí svobody za majetkový delikt. Marihuanu prý našel venku," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru