Rumuni museli z bazénu! Takhle byste se tam určitě nechovali
Strážníci si pro Rumuny dojeli do litvínovského plaveckého bazénu. Foto: čtenářka
Litvínov

Litvínov - Skupina rumunských pracovníků musela být v pátek odpoledne za pomoci strážníků vyprovozena z litvínovského bazénu.

Zahraniční dělníci měli totiž ke slušnému chování i vychování daleko. Da bazénu šli ve spodním prádle, což odporuje hygienickým požadavkům. Navíc se odmítali s personálem bavit. "Nebyla s nimi domluva a někteří byli i drzí. Jeden na plavčici luskal prsty," popisuje chování svědkyně jejich návštěvy.

S cizinci, najímanými na práce v průmyslových areálech, jsou v Litvínově často problémy.

Dvakrát během jediné noci vyjížděli minulý víkend strážníci kvůli muži z Rumunska, který se opil a v baru obtěžoval ženy. Obsluha kamerového systému si na začátku března všimla skupiny opilých mužů, kteří v ulici 9. května vyskakovali a plácali dlaní do poutačů provozoven. Jednomu se podařilo část poutače shodit a rozbít.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru