AKTUÁLNĚ: Autobus v Litvínově srazil muže, část hlavní silnice je zavřená
Lidé ošetřují muže po srážce s autobusem. Foto: Oldřich Hájek
Litvínov

Litvínov - Ke srážce autobusu městské hromadné dopravy a chodce došlo v neděli večer před 19. hodinou na Podkrušnohorské ulici.

Muselo jít o silný náraz. Autobus má rozbité čelní sklo, na místě jsou policisté i strážníci, kteří uzavřeli dopravu. Muž zůstal po střetu při vědomí. O naříkajícího člověka, který ležel na asfaltu a byl přikrytý termoizolační fólií, se starali kolemjdoucí. První sanitní vůz dorazil zhruba za dvacet minut.

Silnice je uzavřená od křižovatky s ulicí S. K. Neumana (u hodin) po Sukovu. Probíhá vyšetřování.

Autobus byl na lince číslo 4, která nahrazuje při výluce tramvaje. Ke střetu došlo několik metrů před přechodem pro chodce. Jak se kolize stala, budou nyní zjišťovat policisté. Bližší charakter zranění muže není v tuto chvíli známý.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru