Velké kusy ledu padaly na chodník a parkovací místa
Ulámané kusy ledu pod mostem. Foto: Oldřich Hájek
Litvínov

Litvínov – Tady je důkaz, že most přes Mezibořskou ulici v Litvínově je v dezolátním stavu. A někoho to klidně mohlo stát rozbitou hlavu.

Do konstrukce i přes některé technické zásahy zatéká. V kombinaci se silnými mrazy se tak znovu objevily obří rampouchy. Ty se lámaly a padaly na chodník a parkoviště, které pod mostem je. Žádná auta v tu chvíli na nebezpečném místě nestála.

V pondělí po 14. hodině již byly největší části ledových rampouchů ulámané, nebezpečí tam nyní hrozí jen z uklouznutí.

1903rampouchy2

Rampouchy na děravé mostní konstrukci. Foto: Oldřich Hájek

Současný most na Podkrušnohorské ulici se bude bourat, podobu nového přemostění Litvínov vybíral v architektonické soutěži. Druhou variantou bylo vybudování kruhového objezdu, tento návrh ale nezískal dostatečnou podporu.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru