Litvínov - Společnost greiner packaging s.r.o. Louka u Litvínova je součástí mezinárodní skupiny Greiner Packaging International se sídlem v Rakousku. Jsme jedním z lídrů na trhu plastových potravinářských obalů, určených pro balení mlékárenských produktů. Našimi trhy jsou zejména Německo a Rakousko. Našimi odběrateli jsou nejvýznamnější lokální i celosvětově působící mlékárenské podniky.

Nabízíme mladým lidem, kterým již bylo 18 let, trvale

možnost nejen letní brigády na pozici

Dělník obsluha technologie

balení výrobků vyrobené produkce

Zdánlivě jednoduchá a přitom velmi odpovědná pozice s velkým přínosem k vysoké kvalitě našich kelímků. Jste-li osoba s vysokou mírou odpovědnosti a kvality vlastní práce, jste-li si vědom/vědoma, jak důležité je dodržování hygienických pravidel a čistoty a pořádku ve výrobě pro potravinářský průmysl, pak se Vám tu nabízí možnost si přivydělat!

Nabízíme práci jak pro pracovní dny, tak i pouze na víkendy.

Oslovila Vás tato nabídka? Máte zájem získat další informace?

Kontaktujte nás!

Oslovil-li Vás tento inzerát, zašlete Váš prof. životopis na níže uvedený E-mail nebo vyplňte dotazník na vrátnici (nonstop provoz 24hod denně).

  • greiner packaging s.r.o., Greinerova 216, 435 33 Louka u Litvínova
  • E-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru