Snowboardista byl zpacifikován po tom, co napadal v restauraci hosty. Měl skoro 3 promile
Ilustrační foto
Litvínov

Krušné hory - Muž ve věku 35 let z Litvínovska měl minulý týden v jednom restauračním zařízení v Krušných horách incident s hosty podniku. Přišel do tamního baru už zřejmě ovlivněn alkoholem a zakoupil si další. Poté měl začít napadat hosty a bouchat do stolu.

Ačkoliv byl personálem na nevhodné chování upozorněn, tak na to nijak nereagoval. Nakonec ho zpacifikoval jeden z přítomných hostů, kterému asi došla trpělivost. Na místo byla přivolána policie a u muže provedla dechovou zkoušku na alkohol, která byla pozitivní s výsledkem 2,9 promile.

"Při eskortě byl muž na hlídku hrubý a verbálně ji napadal. Pokračoval i na policejním oddělení. Výtečník si od policie nyní převzal záznam o sdělení podezření ze spáchání přečinu výtržnictví. Na množství vypitého alkoholu si vzpomněl, ale své eskapády v podniku si prý nepamatuje," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru