AKTUÁLNĚ OBRAZEM: Hasiči a vrtulník v Horním Jiřetíně, z domu se valí kouř
Hasiči zasahují v Horním Jiřetíně. Foto: Oldřich Hájek
Litvínov

Horní Jiřetín - K požáru bytového domu v Horním Jiřetíně vyjelo v úterý odpoledne několik jednotek hasičů. Na místo hned také zamířila záchranka a letecká záchranná služba.

V jedné z ulic v dolní části města mělo podle prvotních informací, které máme k dispozici, k výbuchu údajně plynového kotle a popálení jednoho člověka. Z místa před 14.45 vrtulník odletěl bez pacienta. Toho odváží sanitka do mostecké nemocnice. Má jít o ženu s popáleninami druhého až třetího stupně na zhruba pěti procentech těla. Vyloučena není ani intoxikace alkoholem.

Policisté po dobu odletu vrtulníku zastavili dopravu, nyní je hlavní silnice přes Horní Jiřetín opět plně průjezdná. Na místě dál zasahují hasiči. Kromě profesionální jednotky na místo dorazili hasiči Severní energetické, SDH Litvínov a SDH Horní Jiřetín.

Zprávu budeme aktualizovat.

Foto

2703jiretin2

2703jiretin3

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru