Litvínovanka vymámila z lidí přes milion korun! Použila k tomu tuhle fintu
Ilustrační foto
Litvínov

Mostecko - Na podařenou ženu narazilo několik občanů, kteří ženě svěřili své finance a přišli o ně. Litvínovanka ve věku 35 let čelí obvinění ze zločinu podvodu, za který jí hrozí až osmiletý trest odnětí svobody.

Podle policie měla vylákat jeden milion od poškozených, když se u nich vydávala za advokátní koncipientku a slibovala pomoc s vyřízením dědického řízení. Od jiné rodiny vylákala částku ve výši 82 tisíc korun s tím, že je sociální pracovnice a zprostředkuje nové bydlení a pomůže s úhradou dluhů.

Od další poškozené získala 227 tisíc korun pod záminkou, že jako koncipientka pomůže se zajištěním úvěru. "Nic z toho, co naslibovala, nesplnila a peníze užila pro vlastní potřebu. Jednání se dopustila v době, kdy byla odsouzena pro zločin podvodu," uvedla mluvčí mosteckých policistů Ludmila Světláková.

V současné době si žena odpykává trest odnětí svobody za předešlé podvody.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru