Kriminalisté pátrají po svědcích tragické nehody v Litvínově
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Policie žádá veřejnost o pomoc v souvislosti s prověřováním tragické dopravní nehody, ke které došlo 18. března v 18:54 v Podkrušnohorské ulici poblíž čísla popisného 1032. Autobus MHD, který přijížděl ve směru od KD Citadela, se střetl s 59letým chodcem, který náhle vběhl na komunikaci. Chodec utrpěl těžká zranění, kterým po převozu do nemocnice podlehl.

"Z doposud provedeného šetření vyplývá, že se na místě dopravní nehody v inkriminované době nacházeli minimálně dva přímí svědci, kteří střet viděli, policisté ale neznají jejich totožnost. Jedná se o mladého muže ve věku kolem 20 let, menší štíhlé sportovní postavy, na sobě měl oblečenou tmavou zimní bundu a na hlavě šedého kulicha. Tento mladík šel ve vzdálenosti přibližně 15 - 20 metrů za sraženým chodcem po stejné straně chodníku a ve stejném směru chůze. Dále se jedná o ženu ve věku asi 50 let s delšími rovnými vlasy, která šla v době dopravní nehody po protějším chodníku a sledovala její průběh, řidiči autobusu měla říct, že to celé viděla," uvedl policejní mluvčí Daniel Vítek.

Výpovědi těchto svědků by mohly výrazně napomoct k řádnému vyšetření nehody a určení míry zavinění jejich účastníků. Mostečtí kriminalisté žádají tyto dva očité svědky i další osoby, které by mohly poskytnout jakékoliv informace k průběhu nehody, aby poznatky sdělili buď přímo na mosteckou kriminální policii, nebo na linku 158.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru