Připravte se! Za pár dní mohou začít rozsáhlé práce na rekonstrukci Tylovy ulice
Tylova ulice v Litvínově. Foto: Oldřich Hájek
Litvínov

Litvínov - Město Litvínov loni zahájilo v horní části ulice Tylova rekonstrukci komunikací a v některých úsecích i veřejného osvětlení. Letos se bude v pracívh v této ulici pokračovat. Co to znamená pro místní obyvatele?

Společně s rekonstrukcí ulice zde na vybraných místech Severočeská vodárenská společnost rekonstruovala vodovod a kanalizaci a Tepelné hospodářství Litvínov (THL) zahájilo rekonstrukci horkovodu. Letos by mělo v této ulici dojít k dokončení zbývajících částí horkovodu a komunikací.

„Práce jednotlivých subjektů na sítích a komunikacích je nutné koordinovat. Odbor investic a regionálního rozvoje Městského úřadu Litvínov v současné době domlouvá s THL přesné termíny prací. Práce by THL mělo zahájit v květnu po ukončení topné sezóny, a to ve spodní části ul. Tylova u čp. 995-992 a hotovy by měly být do zimy, včetně přípojek horkovodu k jednotlivým objektům. Postupně, jak budou ukončovány práce na sítích, budou v režii města opravovány také komunikace. Práce na komunikacích budou zahájeny také v květnu, a to v další části ve směru od bývalé restaurace Pod Lesem, v místech kde nedochází ke kolizi s horkovodem. Přesný harmonogram prací uveřejníme po upřesnění s THL. Práce v dané lokalitě jsou značně rozsáhlé a realizace zmíněných staveb je velmi náročná časově i z hlediska koordinace. Obracíme se proto na obyvatele dotčené části města se žádostí o trpělivost a schovívavost během stavebních prací, “ říká k rozsáhlému zásahu do komunikací v ulici Tylova Eva Rambousková, vedoucí odboru investic a regionálního rozvoje.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru