Otevře se koupaliště u Koldomu, krytý bazén v Mostě bude čtvrt roku zavřený
Koupaliště Koldům v Litvínově.
Litvínov

Mostecko – Kam se zajít na Mostecku vykoupat? Zatímco v Mostě jsou venkovní bazény na Aquadromu již otevřené, v Litvínově se otevření letního koupaliště teprve chystá.

Mostecký Aquadrom stihl vše potřebné připravit včas a venkovní bazény zpřístupnil už 15. května. Pro zájemce o koupání je to dobrá zpráva, ale venkovnímu dovádění musí přát počasí. Od pátku 1. června totiž kryté bazény, saunu a solárium čeká dlouho plánovaná odstávka. Potrvá tři měsíce, takže otevřeno bude až na začátku září. V bazénové hale se bude provádět výměna dlažby. Při návštěvě ostatních částí Aquadromu proto počítejte s možnou zvýšenou hlučností a prašností.

Letní areál je nyní v Mostě otevřený vždy od 9 do 19 hodin.

Koupaliště v Litvínově u Koldomu se bude otevírat v sobotu 26. května. Společnost SPORTaS, která areál provozuje, upozornila, že si vyhrazuje právo koupaliště vzhledem k nevhodným klimatickým podmínkám či jiným závažným provozním důvodům uzavřít.

Ve všední dny bude koupaliště zatím otevřené od 13 do 19 hodin, o víkendech již od 9 hodin.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru