V pondělí to tady začíná na plno! Co nás čeká? Hluk a úplná uzavírka
Tylova ulice v Litvínově. Foto: Oldřich Hájek
Litvínov

Litvínov - V plném rozsahu začnou v pondělí 28. května stavební práce v druhé etapě rekonstrukce Tylovy ulice v Litvínově. Bude to znamenat značné omezení pro místní obyvatele a řidiče.

Práce související s prováděním stavebních úprav komunikací a venkovního osvětlení začaly už na konci loňského roku. Nyní se město Litvínov dostává do druhé etapy. 

Stavební práce započnou v plném rozsahu ode dne 28. května 2018 za úplné uzavírky provozu, přičemž zbývající zprovozněné úseky budou obousměrné. "Jak již bylo zmíněno stavba probíhá etapově a z těchto důvodů budou případná omezení upravována operativně. V koordinaci s touto akcí započne v těchto dnech Tepelné hospodářství Litvínov s r.o. provádět i postupnou výměnu teplovodního potrubí," uvádí v oznámení město Litvínov.

Po dobu stavebních prací žádáme radnice obyvatele o trpělivost a shovívavost. "Věříme, že po dokončení těchto akcí se zvýší i komfort vašeho bydlení," oznamuje Litvínov.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru