Další útok kameny! Tentokrát je házely děti na auta u litvínovského Lidlu
Ilustrační foto: CC0
Litvínov

Litvínov - Děti házely kameny na silnici na okraji Litvínova. Řidiči to oznámili městské policii. Na Mostecku jde v poslední době už o několikátý případ.

Řidiči litvínovským strážníkům oznámili, že z mostu u Lidlu hází děti kameny na projíždějící auta. Na mostě strážníci zastihli tři děti z UNO. Všechny tři předali zákonným zástupcům. Případ budou dál řešit sociální pracovníci.

Náhodný chodec oznámil strážníkům litvínovské městské policie, že v ulici Podkrušnohorská v Janově skupina dětí hází kameny na projíždějící vozidla. To se stalo v únoru. Jeden šofér tehdejší útok odnesl proraženou olejovou vanou, další řidička měla rozbité čelní sklo.

V březnu se stal terčem útoku vůz tramvaje poblíž mosteckého bloku sto. Nikdo nebyl zraněný, tramvaj to ale vyřadilo z provozu kvůli rozbitému oknu. Dopravní podnik upozornil v minulých dnech také na neustávající hloupou legraci, kdy pravděpodobně děti pokládají kameny na tramvajové koleje.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru