Litvínovská Kapka vypisuje nové kurzy plavání. A můžete tam najít zajímavou práci
Klub Kapka v Litvínově. Foto: Oldřich Hájek
Litvínov

Litvínov – Klub Kapka v Litvínově vypisuje nové kurzy plavání pro děti od září letošního roku. Můžete tam také najít zajímavou práci.

Od 3. září 2018 otevírá Kapka sídlící v budově litvínovské polikliniky nové kurzy pro miminka ve věku od 5 do 9 měsíců. Zároveň je několik volných míst v dopoledních kurzech pro děti od 8 měsíců do 3 let a také v odpoledních kurzech pro děti od 2 let do 7 let.

Pokud máte zájem, můžete si v červnu vyzkoušet hodinu plavání a podívat se do prostor. V Kapce není jen bazén určený výhradně pro plavání dětí s rodiči, ale také herničky, kde se mohou malí plaváčci po svých kurzech aklimatizovat. To přijde vhod hlavně v chladných dnech.

Klub Kapka najdete na Facebookových stránkách na tomto odkazu.

Klub také hledá do svých řad instruktorku plavání kojenců, batolat a dětí předškolního věku. Nabízí smlouvu na DPP nebo DPČ, velmi dobré finanční ohodnocení, prima pracovní kolektiv či zajímavé benefity. Pracovní dny dle domluvy. Zapotřebí je mít platný certifikát instruktora plavání, pozitivní přístup, zkušenost s prací s dětmi. Pro více informací volejte na 734 497 927.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru