Co s bývalým areálem technických služeb? Mohlo by tu být bydlení
Někdejší areál TS Litvínov v Žižkově ulici. Foto: Oldřich Hájek
Litvínov

Litvínov - Litvínovské technické služby zůstanou v areálu v ulici S. K Neumanna. Plán na stěhování do dřívějšího místa v Žižkově ulici padá.

Vyplývá to z jednání litvínovských radních, kteří nyní doporučují zastupitelům "vzít na vědomí informace o záměru přesunu sídla společnosti Technické služby Litvínov, s. r. o., zrušit realizaci přesunu sídla společnosti do areálu v ulici Žižkova, vzít na vědomí, že sídlem společnosti zůstane i nadále areál v S. K. Neumanna 1521."

Rada dále zastupitelům doporučila schválit změnu využití šesti milionů korun, které byly v souvislosti se záměrem přesunu sídla vloženy peněžitým vkladem městem Litvínovem do základního kapitálu společnosti v roce 2014. Použity by měly být na obnovu a rozšíření strojového a vozového vybavení společnosti.

Nevyužité území v ulici Žižkova by mohlo být vyčleněno pro bydlení.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru