Kriminalisté hledají svědky loupeže. Pozná někdo osoby na fotografiích?
Foto: Policie ČR
Litvínov

Teplice - Tepličtí kriminalisté žádají veřejnost o pomoc v souvislosti s vyšetřováním trestného činu loupeže, ke kterému došlo 25. června kolem 18:10 hodin na parkovišti u prodejny LIDL v Duchcově. Neznámý pachatel chytil kolem ramen mladistvého chlapce, udeřil ho do obličeje a z kapsy mu odcizil mobilní telefon.

Kriminalisté zajistili snímky z bezpečnostních kamer, na kterých jsou zachyceni muž a žena, kteří se v době spáchání loupeže pohybovali v okolí místa činu a mohli by poskytnout cenné svědectví k průběhu a okolnostem případu.

"Veškeré informace k totožnosti osob je možné sdělit přímo na 1. oddělení kriminální policie v Teplicích, nebo na linku 158," uvádí teplický policejní mluvčí Daniel Vítek.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru