PRÁVĚ TEĎ: Z vysokého věžáku měl jít kouř, na místě je několik hasičských aut
Foto: čtenář
Litvínov

Litvínov – Hasiči v Litvínově zasahují u výškového obytného domu nedaleko centra města.

Několik hasičských vozidel včetně výškové techniky vyjelo v sobotu po 16. hodině do litvínovské Valdštejnské ulice. Lidé hasičům nahlásili světlý kouř vycházející z bytu ve dvanáctém patře. Budova má ještě o jedno podlaží více. Nachází se na křižovatce s ulicí Šafaříkova.

Na místě jsou také strážníci městské policie, kteří řídí dopravu. Podle posledních informací, které má redakce k dispozici, šlo o planý poplach.

Máte také aktuální snímky či videa z dění na Mostecku? Pošlete nám je do zpráv na našem facebookovém profilu či e-mailem na adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

2107hasicivaldstejnska2

Foto: čtenářka

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru