V Loučné na čtyři měsíce uzavřeli silniční most. Dál tudy jezdí desítky řidičů za hodinu
Uzavřená silnice v Lomu - Loučné. Foto: Oldřich Hájek
Litvínov

Litvínovsko - Silničáři zcela uzavřeli silnici třetí třídy číslo 138 vedoucí z Litvínova přes Loučnou do Oseka. Musí zde opravit silniční mostek. Litvínovský městský úřad vydal povolení na stavební práce za úplné uzavírky do 21. prosince letošního roku.

Na objízdnou trasu upozorňuje dopravní značení. V místě začínajících prací jsou značky zakazující vjezd. Řidiči je ale nerespektují, po staveništi tak projede i několik desítek aut za hodinu. Objížďka přes Lom má totiž několik kilometrů.

Objízdná trasa je vedena po silnici č. III/0139 ulice Vrchlického, dále po silnici č. I/27 nám. Republiky a Osecká v Lomu. V Oseku po silnici č. I/27 Rooseveltova a Nelsonská a po silnici č. III/01310 zpět do Loučné na silnici č. III/0138. Uzavírka je max. 20 m, délka objízdné trasy 10 km.

Autobusy městské dopravy linky č. 576 013 Litvínov, Křížatky - Litvínov, Janov - Litvínov - Lom - Osek se budou otáčet u křižovatky silnice č. III/0138 Podkrušnohorská a místní komunikace K. H. Máchy Lom-Loučná. Spoje, které budou pokračovat do Oseka, budou jezdit po objízdné trase a podle schváleného výlukového jízdního řádu.

Uzavírkou komunikace dochází ke zrušení zastávky Loučná - konečná a Osek - autokempink. Ve směru jízdy z Litvínova do Oseka budou cestující do Oseka přestupovat na zastávce Loučná na linku X13, která pojede po objízdné trase, a místo zastávky Osek - autokempink bude stavět na zastávce Osek - náměstí. Při jízdě ve směru Osek kolonie - Litvínov pojede linka X13 místo Osek - autokempink zastávkou Osek - klášter a dále do Lomu do zastávky Loučná, kde cestující přestoupí na linku 13 a dále budou pokračovat ve své trase do Litvínova.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru