To nebyla pokuta, ale úplatek, tvrdil muž strážníkům. Pak před nimi ujížděl
Městská policie Litvínov. Ilustrační foto
Litvínov

Horní Jiřetín -  Zbytečně se vyhrotil případ, ke kterému vyjížděli litvínovští strážníci do Horního Jiřetína. Skončil nasazenými pouty.

Strážníky přivolal muž z Horního Jiřetína, na jehož zahradu se opakovaně zabíhala fenka jiného obyvatele Horního Jiřetína. Muž několikrát fenku vrátil domů, ale opakování situace už dál nechtěl řešit. Po příjezdu strážníků se na místo dostavil majitel zaběhnutého psa. Strážníkům řekl, že má fenku z útulku a dál už ji nechce.

Strážníci mu za opakované nedostatečné zajištění psa udělili pokutu. Tu muž sice zaplatil, odmítl se ale prokázat občanským průkazem. Strážníkům pak tvrdil, že nezaplatil pokutu, ale dal jim úplatek.

Nakonec strážníkům svůj občanský průkaz dal, z místa ale ujel. Nezastavil, ani když se za ním strážníci rozjeli s výstražnými světly. Muže dostihli, když vystupoval z auta. Odmítl setrvat na místě, tak mu byla nasazena pouta.

Opětovně mu strážníci vysvětlili jeho přestupek a důvod, proč mu byla udělena pokuta. Tentokrát to už muž uznal, pokutu zaplatil.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru