Řidič se zákazem sedl znovu za volant hned, jak mu sundali pouta. Projížděl se tu i opilý Ital
Městská policie v Litvínově. Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov -  Hlídka litvínovské městské policie zastavila zákonným způsobem vozidlo, které řídil muž se zákazem řízení. Po zastavení vozidla řidič vystoupil a nejprve šel směrem ke strážníkům, pak se ale dal na útěk.

Strážníci muže dostihli a nasadili mu pouta. Řidiče pak předali Policii ČR. Zaparkované auto ale dál sledovala obsluha kamerového systému. Když policejní hlídka s řidičem skočila, řidiči zakázala další jízdu a odjela, nastoupil zpět do auta a opět se rozjel. Znovu vozidlo zastavily hlídky městské i státní policie. Řidič byl opět agresivní, a tak mu strážníci opět nasadili pouta. Řidič byl umístěn do cely předběžného zadržení a jeho vozidlo bylo odtaženo.

Hlídka městské policie také společně s hlídkou Policie ČR zastavila zákonným způsobem vozidlo, které řídil cizinec. Řidič se zdál být pod vlivem alkoholu. Proto byl proveden test na alkohol s pozitivním výsledkem . Opilého Itala převzala Policie ČR.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru