Nikola Aulová, pracovnice registru vozidel, v současné době na mateřské dovolené.

ČSSD Litvínov představuje své lidi, kteří se ucházejí o podporu voličů v nadcházejících komunálních volbách.

Proč kandidujete?

V Litvínově žiju od roku 2001, vychovávám své dvě děti a sleduji, jak se město pomalu mění, vylidňuje. Mladí lidé z Litvínova odcházejí, hledají si domovy jinde. Litvínov mi přirostl k srdci a umím si představit, že by byl městem přátelským mladým rodinám. Místem, kde budou moci vychovávat své děti bez obav, kde bude dostatek aktivit pro dospělé i děti, kde se nebudou muset bát vyjít večer na ulici a kde najdou příjemné bydlení a práci. Je mi jasné, že sama od sebe tato změna nenastane. Musíme pro to něco udělat my všichni. Nabízím své zkušenosti, čas a zápal pro věc. Chci pracovat na tom, aby se Litvínov stal dobrým domovem pro mladé rodiny.

S čím konkrétně jdete do voleb?

Pozoruji dění ve městě už několik let. Jako úřednice i jako matka na mateřské dovolené. Vidím, co je špatně. Co je v jiných městech hned, nebo za krátkou dobu, v Litvínově trvá roky. O všech změnách se příliš dlouho mluví, ještě déle se plánují a schvalují a teprve po letech se realizují, a to ještě většinou se značným zpožděním. Chtěla bych do dění ve městě vnést švih a tempo. Aby občané nemuseli na všechno roky čekat. Mou prioritou je život mladých rodin s dětmi a vše, co s tím souvisí. Dostatek kvalitních sportovišť a dětských hřišť, která by byla přístupná veřejnosti, nejen organizovaným sportovcům a školám. Jistota bezpečí pro děti při jejich hrách. Kvalitní vybavení pro mateřské a základní školy. Dostupné bydlení v lokalitách, o které se nemusí slušné rodiny dělit se sousedy, kteří o slušnosti nemají ani páru. Podpora podnikatelů, kteří vytvářejí pracovní místa a dávají mladým lidem příležitost slušných výdělků a kariérního růstu. Zdá se to ideální nesplnitelný stav, ale když to nevzdáme a budeme postupovat byť po malých krůčcích, ale neustále za stejným cílem, můžeme toho dosáhnout.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru