Silničáři rozkopou silnici od Háje přes Osek až k Lomu. Dopravní omezení čekejte několik měsíců
Ilustrační foto: CC0
Litvínov

Lom, Osek - Na několik měsíců komplikací v dopravě se musí připravit řidiči mezi Lomem, Osekem a Hájem. Bude se zde opravovat silnice I/27.

Zahájení prací oznámilo město Osek. "V sobotu 15. září bude stavební společnost HERKUL osazovat přechodné dopravní značení v ulicích Tyršova, Nelsonská, Klášterní náměstí a Rooseveltova v Oseku. Důvodem je celková oprava asfaltového povrchu silnice č. I/27 v úseku od Háje směrem na Lom," uvádí město Osek.

Frézování vozovky bude zahájeno v úterý 18. září. "Žádáme všechny řidiče o dodržování dopravního značení a obyvatele města o trpělivost po dobu stavebních prací, které jsou v kompetenci Ředitelství silnic a dálnic," sděluje dále Osek.

Silnice bude vždy uzavřena jen částečně, očekávejte zákazy předjíždění, sníženou rychlost a převedení dopravy kyvadlově do jednoho pruhu v místě prací. Přechodnou úpravu provozu schválil Krajský úřad Ústeckého kraje do konce letošního roku.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru