Lunetici se vracejí! V Litvínově začíná jejich turné po Česku
Lunetici s kapelou, bez Martina Kociána, při vystoupení na firemní akci na začátku září. Foto: Oldřich Hájek
Litvínov

Litvínov – Úvodní koncert Lunetic Tour 2018 se koná v pátek večer v litvínovské Citadele. Chlapecká kapela, která na konci devadesátek ovládala české hitparády, je zpět!

Letos v dubnu se čtveřice spolu objevila při koncertě Leoše Mareše v O2 aréně. O měsíc později, 10. května 2018, tedy 20 let ode dne, kdy začala svítit velká hvězda Lunetic, na tiskové konferenci kluci oznámili velký comeback ve čtyřech a výroční turné k 20 letům existence.

Turné začíná 21. září v domácím Litvínově. Vstupenky za 500 korun jsou vyprodané. A následuje koncertní šňůra po celém Česku. Kde budou znovu k vidění a slyšení v naší blízkosti? 29. září v Domě kultury v Teplicích. Zde jsou ještě volná místa k stání v síti Ticketportal.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru