Muž si v Litvínově přivlastnil cizí byt. Dveře si dokonce opatřil vlastním zámkem!
Muž si dal do dveří vlastní vložku. Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Vyšetřovatel mostecké policie obvinil z přečinu krádeže, porušování domovní svobody a neoprávněného zásahu do práva k domu, bytu nebo k nebytovému prostoru 29letého muže z Litvínova.

Ten měl v obci Litvínov v jednom panelovém domě neoprávněně užívat prázdný byt. Muž měl do bytu vniknout za použití násilí, když překonal zámek a poté si dveře opatřil svou vlastní vložkou zámku. Následně v bytě přebýval několik dnů, než na to přišel majitel, který byt nabízel novému zájemci.

Obviněný zanechal škodu ve výši čtyři tisíce korun. !Litvínovan má mít na svědomí i krádež v zahradní kolonii. Muž měl vniknout na zahradu a následně se vloupal do domku, ze kterého měl odcizit elektroniku a nářadí, vše v celkové výši 21 tisíc korun. Za majetkový delikt byl již odsouzen. Celkem způsobil škodu ve výši 30 tisíc korun," připomněla mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Muž je stíhán na svobodě a hrozí mu až tříletý trest odnětí svobody.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru