Dva na jednoho: Roztržka v jednom litvínovském baru skončila fyzickým napadením
Ilustrační foto: CC0
Litvínov

Litvínov - Vyšetřovatel mostecké policie obvinil z přečinu výtržnictví dva muže ve věku 29 a 31 let, oba z Litvínova. Ti měli po předchozí slovní rozepři napadnout jiného muže.

K slovnímu sporu došlo nejprve v baru v Litvínově, poté na ulici před barem měl mladší napadnout poškozeného, staršího ho poté povalil na zem, a poté oba obvinění poškozeného bili pěstmi.

Napadenému se podařilo vrátit do baru, před barem se dvojice dostala do konfliktu s dalším mužem, který se zastal poškozeného.

Mladší z dvojice obviněných poté udeřil do projíždějícího vozidla taxi služby. "Poškozený muž utrpěl drobná poranění, lékařské ošetření nevyhledal. Devětadvacetiletý Litvínovan byl již v minulosti pro výtržnost opakovaně potrestán soudem. Dvojice mužů je stíhána na svobodě," uvedla mluvčí policistů na Mostecku Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru