Milovník rybiček odhalen. Ukradené filety si schoval do křoví a šel pro další
Ilustrační foto: CC0
Litvínov

Litvínov - Policisté obvodního oddělení Litvínov ve spolupráci s litvínovskou městskou policií odhalili totožnost muže, který v supermarketu kradl.

Podle šetření policistů měl 45letý muž z Litvínova v jednom obchodě odcizit rybí filety, které si ukryl do kapsy mikiny a poté prodejnu opustil bez zaplacení. Lup si ukryl do nedalekého křoví a do marketu se znovu vrátil s nečestnými úmysly.

Odcizit měl tašku, do které uložil další rybí filety a bez placení odešel. Lup údajně prodal neznámé osobě.

"Krádežemi způsobil škodu ve výši 1 280 korun. Už v minulosti byl za krádeže odsouzen. Policie muži sdělila podezření ze spáchání přečinu krádeže ve zkráceném přípravném řízení," uvedla Ludmila Světláková, mluvčí Policie ČR v Mostě.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru