Mostečtí hasiči získali na Slovensku stříbro v soutěži ve vyprošťování zraněných z havarovaných aut
Úspěch mosteckého družstva v Mezinárodní konkurenci. Foto: HZS
Most

Most, Nitra - Družstvo Hasičského záchranného sboru Ústeckého kraje z Územního odboru Most získalo stříbrnou medaili na Krajském mistrovství Nitranského kraje ve vyprošťování zraněných osob z havarovaných vozidel. To se konalo s mezinárodní účastí.

Družstvo Územního odboru Most zvítězilo v letošním ročníku Krajské soutěže ve vyprošťování zraněných osob z havarovaných vozidel Ústeckého kraje, která proběhla letos v Mostě. "Proto, a velice úspěšně, reprezentovalo náš kraj ve Slovenské republice ve složení nprap. Jiří Kroupa, nstržm. Jiří Moos, nprap. Zdeněk Malý, pprap. vojtěch Dvořák, por. Vladimír Pátek," přibližuje úspěch mosteckých hasičů jejich mluvčí v Ústeckém kraji Lukáš Marvan.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru