Feťáci za volantem: Dva řidiči měli pozitivní test na drogy, ani jeden z nich neměl řidičák
Ilustrační foto: Pixabay.com
Most

Most - Řidiče ve věku 21 let stavěla hlídka v ulici Javorová a zjistila, že jde o neřidiče. Dechová zkouška na alkohol byla u něj negativní, pozitivní byl test na amfetamin, metamfetamin a extáze. Řidič byl zadržen a poté převezen do nemocnice k odběru biologického materiálu.

I druhá kontrola dopadla obdobně. Řidič ve věku 28 let z Mostu řídil v centru Mostu vůz značky BMW, i když nemá oprávnění k řízení. Provedený test na návykové látky ukázal na amfetamin a metamfetamin. I tento motorista se podrobil lékařskému vyšetření a odběrům.

"Oba mladí řidiči si od policie odnesli záznamy o sdělení podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky ve zkráceném přípravném řízení,ů uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru