Silniční most nad Velemyšlevsí je zcela uzavřený. Máme vysvětlení pro řidiče
Silniční most nad Velemyšlevsí. Foto: Oldřich Hájek
Most

Velemyšleves - Silniční most nad obcí Velemyšleves, důležitá stavba zrychlující cestování mezi Mostem, průmyslovou zónou Triangle a Žatcem, je pro automobilovou dopravu zcela uzavřený.

Uzavírka tohoto úseku silnice č. 27 platí od brzkého sobotního rána a má podle dopravního servisu Policie ČR a povolení vydaného Krajským úřadem Ústeckého kraje trvat čtyřiadvacet hodin, tedy do nedělních ranních hodin. Důvodem pro zákaz vjezdu je geodetické zaměření dotvarování mostu.

Objížďka je obousměrná a její trasa vede po původní silnici přes obec Velemyšleves.

Silniční most přes údolí se začal stavět, včetně obchvatu Velemyšlevsi, v červenci roku 2014. Dokončeno bylo vše v listopadu 2016. Zhruba dvouapůlkilometrový úsek nové silnice vyšel na více než půl miliardy korun.

Stávající silnice I/27 je důležitou trasou v rámci sítě silničních komunikací ČR s návazností na mezinárodní silniční síť. Silnice je vedena zhruba ve směru od severu k jihu. Začíná na silnici I/8 v Dubí a pokračuje přes Litvínov, Most, Žatec, Jesenici, Kralovice, Plasy, Kaznějov, Plzeň, Přeštice, a Klatovy až k hraničnímu přechodu Železná Ruda. Část trasy od Plzně na jih je zároveň evropskou komunikací E53.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru