OBRAZEM: Nová silnice je skoro hotová, je kvůli ní ještě jedna uzavírka se semafory
Nový most pod Hněvínem. Foto: Oldřich Hájek
Most

Most – Stavba nové silnice a cyklostezky, která bude spojovat Most s Mariánskými Radčicemi, se blíží k závěru. Aktuálně musejí řidiči počítat s jedním omezením.

Kvůli stavbě napojení nové silnice třetí třídy, která ponese číslo 2565, je doprava řízena semafory zhruba v polovině cesty mezi Braňany a Mariánskými Radčicemi. Omezení je povoleno do 15. listopadu.

Nová silnice se napojuje u mosteckého muzea, kde přes nový most překonává tramvajovou a železniční trať a říčku Bílinu. Poté směřuje okolo jezera Most ke skládce Celio, kde využívá část dosavadní silnice, překonává přes další most produktovody Unipetrolu, vedle odkaliště se potom napojuje na silnici z Braňan do Radčic.

Veřejný provoz na nové komunikaci by mohl začít na kraji roku 2019.

2010most2

Napojování silnice na komunikaci z Braňan do Mariánských Radčic. Foto: Oldřich Hájek

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru