OBRAZEM: Toto je dnešní Most. Za čtyři roky nové vlády provedeme velké srovnání!
Za čtyři roky by již neměl stát tento most k nemocnici. Bude místo něj už nový? Foto: Oldřich Hájek
Most

Most - Město Most více než dva týdny po komunálních volbách stále ještě nezná složení nejužšího vedení. Povolební vývoj budou brzdit i stížnosti podané k soudu.

Ať povede Most kdokoliv, za čtyři roky mu budeme moci poskytnout více než výmluvné vysvědčení toho, jak se o město postará. V jeden den jsme nafotili mostecké ulice, za čtyři roky před komunálními volbami uděláme snímky z totožných míst a vy tak budete moci porovnat, jak moc se město změnilo k lepšímu. Alespoň v tomto směru. Nutno podotknout, že ne všechna místa na snímcích patří městu. Ve většině případů má ale alespoň nějakou možnost, jak vzhled ovlivnit.

Bude stát již nový most pro auta i chodce k mostecké nemocnici? Měl by. Půjde o jednu z velkých staveb, které nás tu čekají. Jak bude vypadat areál letního koupaliště pod Resslem, které už letos mělo na kahánku? Je možné, že jsme se tam koupali naposledy a za čtyři roky tam již budou stát rodinné domy.

Stane se z třídy Budovatelů vedle Centralu lepší bulvár, než jen chodník s autobusovými zastávkami? A přestaví někdo křižovatku na výjezdu z obchodního domu? I takové úvahy se před komunálními volbami objevily. A co staré autobusové nádraží? Povedou někam jednání a získá ho město?

Repre a budova knihovny budou rovněž jedním velkým tématem. A za čtyři roky budeme mít jasno, jestli se dílo povedlo, či nikoliv. A srovnání si určitě zaslouží i diskutovaný park nad sportovní halou.

Sami jsme zvědaví, jak velkou změnu ke konci vládnutí nové (či staronové) koalice Mostečané zaznamenají.

Fotogalerie

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru