Muž potkal na chodbě domu přítulnou mladou ženu. Na setkání s ní dlouho nezapomene
Ilustrační foto: CC0
Most

Most - Návrat z restaurace se prodražil jednomu mladému muži z Mostu. Nechtěl přistoupit na nenadálou nabídku pohlavního styku, přesto na setkání s neznámou ženou doplatil.

Muž se vracel v časně ranních hodinách do místa svého bydliště na mosteckém sídlišti. Když otevíral vstupní dveře u domu, objevila se tam znenadání neznámá mladá žena. "S mužem vstoupila dovnitř a na chodbě mu měla nabízet sex. To muž odmítl a pokračoval ke svému bytu. Cestou však zjistil, že mu v kapse kalhot chybí mobilní telefon. Vrátil se zpět, cizí ženu tam však již nezastihl," uvádí k případu mluvčí mosteckých policistů Ludmila Světláková.

Krádež mobilu oznámil policii. Ta poté šetřením zjistila, že krádež telefonu má mít na svědomí 28letá žena z Mostu. Odcizený telefon policie nezajistila. Vyšetřovatel Mostečanku obvinil z přečinu krádeže a stíhá ji na svobodě.

 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru