Policisté dopadli mostecké zloděje. Mají toho na svědomí dost a už jsou ve vazbě
Ilustrační foto: VS ČR
Most

Mostecko - Kriminalisté spolu s mosteckými policisty objasnili šest případů krádeží vloupáním a obvinili z přečinů krádeže, poškození cizí věci a podílnictví 32letého muže z Mostu a z přečinu krádeže 27letého Mostečana.

Muži se měli spolu vloupat do kanceláře jedné firmy v ulici Komořanská, odkud odcizili peníze, počítač, vysavač, alkohol, elektrospotřebiče a elektronářadí, vše v hodnotě 169 tisíc korun.

Mladší z dvojice měl na sídlišti Zahradní vniknout do supermarketu, odkud měl odnést 82 lahví alkoholu různých značek, poté měl ukrýt 2 bedny s vínem pod schody, pro které si přišel starší z dvojice a ponechal si je, i když věděl, že se jedná o lup.

Mladší má mít na svědomí i vloupání do plechového boxu na noviny, ze kterého vzal denní tisk. Starší z dvojice se měl pokusit vloupat do kanceláře jedné firmy v centru Mostu, což se mu nepodařilo a na místě poškodil kávomat, ze kterého odcizil mince v hodnotě několika tisíc korun. Celková škoda se vyšplhala na částku 194 tisíc korun.

Dalším šetřením bylo zjištěno, že dvojice má na svědomí další případy. Spolu se v září měli vloupat do auta a odcizit z něj elektrocentrálu, kterou údajně prodali náhodné osobě. Starší měl vniknout sám do kosmetického studia v Mostě a odnést si měl drogistické zboží, peníze a další věci.

"Oba obvinění kradli již v minulosti a policie podala podnět na vazební stíhání, což bylo akceptováno a dvojice je vyšetřována vazebně. Část odcizených věcí byla zajištěna," uvedla mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru