Jak to bylo s údajným pokusem o únos dítěte v Mostě? Tady je vyjádření policie
Ilustrační foto
Most

Most - Mostecká policie vyšetřuje případ, kdy v úterý v odpoledních hodinách měl na ulici v Mostě neznámý muž pod smyšlenou verzí oslovit nezletilou dívku.

Dívce následně vzal její mobilní telefon a z místa odešel. „Ke zranění školačky nedošlo, podle prvotních informací nedošlo k fyzickému kontaktu mezi neznámým mužem a nezletilou dívkou,“ uvedla ve středu mluvčí mosteckých policistů Ludmila Světláková.

Článek aktualizujeme zde

{article 103807}[div class="articleinarticle"]

[title]

[image-intro] [introtext limit="300" strip="1"][/div]{/article}

Odcizením mobilu byla způsobena hmotná škoda. „Okolnosti případu jsou nyní předmětem šetření a po pachateli policie pátrá. O právní kvalifikaci dosud nebylo rozhodnuto,“ dodala mluvčí.

Policie v souvislosti s tímto případem přijala preventivní opatření ve spolupráci s městskou policií. Jeden z místních webů v úterý večer uvedl v souvislosti s případem, že se jednalo o pokus o únos. Nic takového policie nyní zatím nepotvrdila.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru