Došlo v Mostě k pokusu o únos dítěte? Policisté zveřejnili další detaily a popis podezřelého muže
Ilustrační foto
Most

Most - Mostečtí policisté zveřejnili nové detaily ohledně úterního případu, ve kterém mají podezření, že mohlo dojít o pokus únosu dítěte v Mostě. Informovali o tom ve středu odpoledne.

Mostecká policie vyšetřuje případ, kdy v úterý v odpoledních hodinách měl na ulici v Mostě neznámý muž pod smyšlenou verzí oslovit nezletilou dívku. Dívce následně během cesty vzal její mobilní telefon a z místa odešel. Ke zranění školačky nedošlo, podle prvotních informací nedošlo k fyzickému kontaktu mezi neznámým mužem a nezletilou dívkou. Odcizením mobilu byla způsobena hmotná škoda. Okolnosti případu jsou nyní předmětem šetření kriminalistů a po pachateli policie pátrá (informovali jsme ve článku Jak to bylo s údajným pokusem o únos dítěte v Mostě? Tady je vyjádření policie).

"Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro podezření z pokusu trestného činu únos dítěte. Provedeným šetřením policie získala popis podezřelého," sdělila v odpoledních hodinách ve středu mluvčí mosteckých policistů Ludmila Světláková.

Muž měl být ve věku 25 až 35 let, měl černé, vlnité, krátce střižené vlasy, hnědé oči. Na sobě měl zimní bundu světle modré barvy, rifle tmavě šedé, na nohou červeno-černou obuv značky Adidas. "Police uvítá na lince 158 informace případných svědků, kteří viděli v úterý dne 6. listopadu kolem 13. hodiny výše uvedeného muže, který šel s dívkou, která měla na sobě kabát s kapucí lemovanou kožešinou a batoh na zádech. Dvojice se pohybovala v lokalitě u mostecké nemocnice směrem k 1. základní škole a poté i v ulici SNP. Uvítáme i svědectví muže, který u obytného domu v ulici SNP dvojici potkal u vchodu domu. Dům měl mít žlutooranžovou omítku," dodala mluvčí.

Policie v souvislosti s tímto případem přijala preventivní opatření ve spolupráci s městskou policií.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru