Muž nechal telefon na stole v restauraci. Od té doby mobil už neviděl
Ilustrační foto: CC0
Most

Most - O tom, že příležitost dělá zloděje, se přesvědčil jeden mladý muž z Chomutovska. Byl v jedné mostecké restauraci a na okamžik nechal svůj mobilní telefon položený na stole bez dozoru. Víckrát ho už neviděl.

Toho totiž využil přítomný muž, který se osamoceného telefonu zmocnil a následně restauraci opustil. "Policisté obvodního oddělení Most Zahradní provedeným šetřením zjistili, že krádež má mít na svědomí 35letý muž z Mostu. Telefon policisté již nezajistili, podezřelý prý o něj přišel a ani neví jak a kde," uvedla mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Mostečan si od policie odnesl záznam o sdělení podezření ze spáchání přečinu krádeže. Už v minulosti kradl a byl za to letos odsouzen.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru