Kam zmizel nájemník? V otevřeném bytě se svítilo a hrála hudba, o muže měli strach
Byt byl otevřený, o nájemíka měli obavy. Foto: e-mostecko.cz
Most

Most - Strach o mužův život si tento víkend ve večerních hodinách vyžádal zásah strážníků Městské policie v Mostě v ulici Javorová.

Na strážníky Městské policie v Mostě se obrátil správce domu, který objevil otevřený byt, ve kterém svítilo světlo, a z bytu hrála hudba z rádia. Ač na muže volal, zvonil a bouchal na dveře, nikdo se neozýval. Proto muž s obavou o nájemníkův život volal na linku tísňového volání městské policie.

Hlídka byla po příjezdu na místo kontaktována oznamovatelem, který jim otevřený byt ukázal. Strážníci po opětovném bouchání na dveře, volání na nájemníkův mobil, který zvonil v bytě a nikdo se stále neozýval, provedli vstup a kontrolu celého bytu za účasti správce bytového domu. Byt byl zcela prázdný, zámek neporušený a dveře nepoškozené. Hlídka proto vypnula v bytě zapnuté spotřebiče, zhasla světlo a byt byl za přítomnosti správce uzavřen. O celé události byl sepsán úřední záznam.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru