Zloděj roztočil před ostrahou řetěz a vyhrožoval zabitím. Soud ho poslal do vazby
Ilustrační foto: CC0
Most

Most - Okresní soud v Mostě vzal do vazby 22letého muže z Mostu, kterého policie obvinila z krádeže. Mostečan měl ve čtyřech případech krást v různých obchodech.

V jednom supermarketu odcizil konzervy a pečivo, v jiném si ukryl pod oděv kávu, v dalším si vzal čokolády, které nezaplatil. Ve čtvrtém případě měl Mostečan odcizit boty a kalhoty. Lup si vzal na sebe a do stejné prodejny přišel na druhý den.

Ukrást měl další obuv, ponožky a cukrovinky. Při odchodu byl zadržen pracovníkem ostrahy. !Na toho vytáhl kovový řetěz, kterým začal před mužem otáčet a vyhrožoval mu zabitím, pokud ho nenechá odejít. Ke zranění nedošlo, podezřelý byl na místě zadržen policisty," uvedla mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Už v minulosti kradl a byl za to podmíněně odsouzen. Celkem způsobil škodu za více než 3 000 korun.

Vyšetřovatel podal podnět k vazebnímu stíhání a muž byl minulý týden z rozhodnutí soudu do vazební věznice eskortován. Obviněnému hrozí až tříletý trest odnětí svobody, dodala policejní mluvčí.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru